Fotoğraflar uygulamasında çıkan siyah şerit

Merhaba, iphone 13 model olan telefonumu bataryadan ötürü aynı modelle değiştirmiştim son bir haftadır eskisinde fotoğraflar uygulamasına girdiğimde yukarı kaydırırken sessize al tuşunun hizasında siyah silik bir şerit fark ettim. Telefonu değiştirince gider diye düşündüm fakat yeni kutudan çıkardığım telefonu kurduktan sonra da fotoğraflar uygulamasında aynı şerit aynı yerde gözükmeye devam ediyor. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa çözüm bulabildiler mi?

Posted on Nov 12, 2024 12:14 PM

Reply
Question marked as Top-ranking reply

Posted on Jan 19, 2025 12:36 PM

fotoğraflar uygulamasına girdiğimde yukarı kaydırırken sessize al tuşunun hizasında siyah silik bir şerit fark ettim. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa çözüm bulabildiler mi?

8 replies

Feb 12, 2025 07:20 AM in response to dkandemir

Kasım ayında aldığım iphone 14 cihazımda çıkıyor benim de. Fotoğraflarda gezerken sessize alma tuşunun hizasında çıkıyor kayboluyor tekrar çıkıyor. Ekran görüntüsü aldım servise gösteririm diye fakat ss de gözükmüyor. 13 yıllık iphone kullanıcı olarak iphone 14 ten memnun kalmadım. 3 ayda pil yüzdesi de %97 ye düştü

This thread has been closed by the system or the community team. You may vote for any posts you find helpful, or search the Community for additional answers.

Fotoğraflar uygulamasında çıkan siyah şerit

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.